Loading...
СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ

Чрез нашите партньори в страната, ние от „Габриела – Професионален Домоуправител“ ЕООД предлагаме широк асортимент продукти в областта на контрола на достъпа и системите за сигурност

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
Камерите за видеонаблюдение стават все по-голяма необходимост не само на работното ни място, но и в бита ни. Ако допреди няколко години системи за видеонаблюдение можеха да си позволят само висок клас институции: банки, молове, държавни сгради или собственици на богати имоти, то днес това вече е достъпно както за еднофамилни къщи, така и за малки и по-големи жилищни кооперации. Основните причини: високотехнологичните сестеми за постоянно видеонаблюдение вече гарантират в голяма степен сигурност и защита на цена, достъпна за масовия потребител. През последната година се отбелязва значителен спад на проникването с взлом във входове на кооперации и на отделни жилища с изградена система за сигурност с видеонаблюдение.
Спокойствието и сигурността си заслужават инвестицията. Например оборудването с техника на един жилищен вход включва 3 или 4 високачествени видеокамери, гарантиращи в голяма степен сигурността на централния вход и около него. Сумата, разделена на броя на жилищата би била достъпна за всяко семейство. В зависимост от записващото устройство архивът със записи варира от един до три месеца назад във времето. Мегапикселовите камери и записващи устройства позволяват високо качество на картината както през деня, така и на тъмно.

КОНТРОЛ НА ДОСТЪП
В днешно време Системите за контрол на достъп осигуряват цялостно управление и контролиран достъп до отделни помещения, сгради,кооперации, асансьори и др. Използването на контрола на достъп се извършва чрез безконтактна чип карта(чипове тип ключодържател, бяла карта с опция за брандиране и др.), като при доближаване на чип картата, се прочита от контролера и се извършва проверка за правата на достъп.Ако достъпът е разрешен се подава сигнал за отключване към електромагнитен механизъм. Контролерите могат да бъдат както самостоятелни(например пред входна врата на блок), така и свързани в единна мрежова система. Съществуват най-различни решения в зависимост от нуждите и изискванията.

БАРИЕРИ и АВТОМАТОЗАЦИЯ
Диапазонът на предлаганите решения е много голям – от единична бариера за паркинга пред жилището, управлявана с бутон или радио-дистанционен ключ до цялостна градска система за паркиране с множество паркинги от затворен и отворен тип, съчетани със зони за ограничен достъп за определени групи МПС.

Нашата идея е да осигурим всичко необходимо за сигурността, контрола на достъп, контрола на паркиране, и видеонаблюдението на вашия дом, жилищен блок, магазин, офис, склад, гараж, предприятие, бизнес сграда или индустрия.
ПОТЪРСЕТЕ НИ СЕГА, НИЕ ГАРАНТИРАМЕ СИГУРНОСТТА ВИ!