Loading...
КЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ

„Габриела – Професионален Домоуправител“ ЕООД извръшва подмяна на брави и патрони на вратите на Общите части от Етажната Собственост, както и извършване на индивидуални ремонти по заявка.

РЕМОНТ НА БРАВИ И ПАТРОНИ
Случва се част от заключващия механизъм да се износи, дефектира или повреди. Именно поради тази причина предлагаме ремонт на патрон, брава и дръжка.

МОНТАЖ НА ПОЩЕНСКИ КУТИИ И МОДУЛИ
Пощенските кутии са необходими за блокове, кооперации и фамилни къщи. Съществуват доста вариации като вид и цветове на пощенските кутии и пощенските модули - хоризонтални, вертикални, едностранни или двустранним и др. Предлагаме професионален монтаж на пощенски кутии и пощенски модули спрямо Вашите специфични нужди и изисквания. А ако не знаете какви пощенски кутии да изберете, нашите ключари ще Ви предложат най-доброто от богатия асортимент от кутии и модули.

ВХОДНИ ВРАТИ
Разполагаме с богат избор от модели на изключително ниски цени. Внимателно сме подбрали най-добрите и най-качествените входни врати за къщи, домове и офиси. Вратите ни притежават и няколко заключващи устройства. Благодарение на тях Вашия дом ще бъде максимално защитен. За да Ви улесним, колкото се може повече, предлагаме възможността да вземем размери и след това да извършим монтаж в кратки срокове и без забележки. Качеството на вратите е на достъпни цени. Освен това Ви даваме гаранция за изключителен стил и безпроблемна дългогодишна експлоатация.

Изберете най-добрият вариант на метална врата или пощенски модул за вашите нужди, както и за изработка на вашите идеи и проекти от метал.
Целта ни е да обслужваме качествено нашите клиенти, като осъществяваме техните проекти бързо и безпроблемно.